Om oss

Labbutrustning.se är en webbutik som främst säljer labbglas, inklusive e-kolvar, rundkolvar och mätglas, men vi har även en del annan utrustning som används inom kemiska och biotekniska labbar.

Även fast vårt fokus i dagsläget ligger på labbglas strävar vi att på sikt utöka vårt produktutbud. Vi vill lägga fokus på utrustning som både går att finna i kemilabbar och i biolabbar. Vi vill förutom vanligt förekommande typer av labbglas även kunna erbjuda produkter inom labbsäkerhet (skyddsglasögon, labbrockar och vinylhandskar), förbrukningsmaterial (eppendorfrör, petriskålar och pipettspetsar) och enklare utrustning som automatpipetter, magnetomrörare och vågar. Andra produkter man kommer kunna se i denna webbutik är inom förvaring av prover, näring för mikroorganismer och enklare kemikalier.

Vi kommer till en början erbjuda både begagnad labbutrustning och nya produkter. Varje produktsida kommer vara väl markerad med information om den aktuella produkten är begagnad eller ny.

Vi har även en köp och sälj-sida på Facebook där man kan sälja sin egen begagnade labbutrustning.

Om du har några frågor eller vill komma i kontakt med oss av någon annan anledning använd vårt kontaktformulär så återkommer vi så snabbt som möjligt.